Over

Wij zijn een club van en voor enthousiaste amateurfotografen. In clubverband organiseren wij activiteiten rondom fotografie. De club bestaat momenteel uit zo'n 25 leden, van jong tot oud(er), van beginner tot semiprofessioneel. Iedereen die enthousiast bezig is met fotografie, is welkom. Ons doel is om van elkaar te leren en op die manier betere foto's te maken.

Clubavond
Iedere maand is er een gezamenlijke clubavond. We werken daarbij rond een 2 maandelijks vooraf vastgesteld thema en evalueren elkaars foto's. De eerste maand wordt er een snelle digitale preview gedaan waarbij verbeterpunten worden aangegeven. De tweede maand wordt de foto door de club afgedrukt en met de groep besproken. Daarnaast worden er ook losse themawedstrijden gehouden op een besloten Facebookpagina van de club.
Ook besteden we aandacht aan technische onderwerpen (zoals diafragma, sluitertijd en flitsen) en compositie of fotobewerking.

Expositie
We proberen elk jaar een expositie te houden met de club. Omdat we hier altijd goed voor de dag willen komen wordt er al maanden van te voren gewerkt aan de perfectionering van de foto's.

Activiteiten
Naast de maandelijkse clubavond organiseren we extra activiteiten voor de leden:
Roofvogels fotograferen
Verbeke foundation
Nachtfotografie zeelandbrug.
Straatfotografie te Gent
Natuur fotografie het leen
Studio fotografie op de club avond
Nacht fotografie schrijven met licht

Lid worden?