Theo Duysserinck: de Postbode

Een tiental jaren geleden heb ik een digitale camera gekocht, een computer aangeschaft en ben ik me gaan verdiepen in deze nieuwe materie. Hierbij ontdekte ik zoveel mogelijkheden van deze fotografie dat de eenvoudige camera al snel werd ingeruild voor een spiegelreflex met aparte losse lenzen van telelenzen tot macrolenzen, losse flitsers, statief enz. Veel gelezen, veel opgezocht op internet maar vooral veel oefenen, dat is toch de beste leermeester, lid geworden van een fotoclub en ook daar veel nieuwe dingen geleerd.

Mijn voorkeur gaat uit naar landschappen, steden, macro. Ook een onderwerp in beeld brengen met enkele simpele voorwerpen boeit me enorm. Een foto net iets anders nemen als een ander is altijd wel een uitdaging.

Voor deze serie van 3 heb ik gekozen voor, ja voor wat eigenlijk?. Iedereen kan hier een eigen invulling aan geven. De bewoner is niet thuis, op vakantie.. De bewoner is misschien verhuisd en ontvangt nog post op dit adres.. Of nog veel erger, er is iets mis met de (alleenstaande) bewoner en de postbode vertrouwt het niet.. De keuze is aan U.