Rudi de Vos: Constructies/ verbindingen

Ik fotografeer al geruime tijd. Via mijn werk ben ik in contact gekomen met deze fotoclub en zo ben ik gaan fotograferen. Ik ben een autodidacte fotograaf. Ik kan mij moeilijk concentreren om een foto compleet te gaan regisseren/ opbouwen. Ik ben een voorstander van beeld dat spontaan ontstaat. Soms kan een niet geheel technisch perfecte foto voor mij zo’n mooi verhaal uitbeelden dat dit dan de overhand neemt.

Mijn voorkeur gaat uit naar portret, model, straatfotografie, kinderen, details.

Mijn apparatuur is: Nikon D7000 en in gebruik een D800, prime lens 35 mm en prime lens 50 mm beide Nikon. Lens 18 200 mm Nikon en lens 18-250 mm Sigma. Reportage flitser UB 700 Nikon
Als software gebruik ik Lightroom & Photoshop CC.

Om tot een serie te komen heb je foto’s nodig die elkaar aanvullen tot één geheel. Ik heb gekozen voor de constructies/ verbindingen die samen een brug/viaduct vormen.

De foto’s zijn gemaakt onder het viaduct aan de verbrandingsovens bij Sint Laureins (B).