Gilbert Bieshaar: Geschrokken

Ik werk als fotograaf onder de naam Nilix fotografie. Ik fotografeer al vele jaren en speel veel fotowedstrijden mee over de hele wereld waarmee ik inmiddels al over de 200 prijzen behaald heb, o.a. bij de wereldbond de titel EFIAP en in Amerika de titel QPSA.

Ik leg mij voornamelijk toe op portretten en als het kan naar de fantasy kant maar ik doe ook gezins- en beautyshoots, nachtfotografie en lightpainting en zo af en toe natuur.

Ik werk met Nikon apparatuur; de D750 met verschillende lenzen, flitsers en toebehoren. In de wintermaanden werk ook vaak thuis in mijn kleine studio.

Deze foto is tot stand gekomen omdat ik een vast punt wilde hebben met een model.. Het model zou draaien hier.. Daarom is de spiegel als ijkpunt van de foto genomen. Het leuke met deze beelden is dat je tegelijk de voor- en achterkant kan zien van het model door de spiegel.

Mocht u meer willen zien van mijn werk of contact willen: www.nilix.net