Carlo van Craenenbroeck: Stoel

Ik fotografeer met een Sony 77a en Sony 350a. De lenzen die ik daarbij gebruik zijn 18/50mm, 50mm, 24/50mm, 70/200mm en macro 105mm, allen F2.8.

De reden dat ik lid ben geworden van fotoclub West Zeeuws-Vlaanderen is dat na een cursus fotografie mijn interesse voor digitale fotografie steeds meer is toegenomen. Op de clubavonden worden de foto’s van de thema’s doorgesproken en door de medeclubleden van advies voorzien. Dit helpt mij om de fotografie naar een hoger peil te brengen.

Het thema stoel heb ik gekozen omdat het niet zo voor de hand ligt om een alledaags voorwerp te fotograferen. Het is de Panton Chair van de Deense ontwerper Panton uit 1960.

De foto voor het thema minimalisme is een foto die gemaakt is buiten het dorp waar ik woon. Dit om aan te geven dat er in je directe omgeving leuke foto’s te maken zijn.